6 maj 2018
10:00

Stureby SK 2

Referat: Segeltorps IF 2 - Stureby SK 2

Härlig försommarvärme när vi i morse gästade trevliga Segeltorps IP för en tidig seriefinal. Redan från första sparken drog tjejerna igång ett fint bollrullandd där bollen gick från sida till sida utan chans för motståndarna att ta sig nära. Efter hand trycktes hemmalaget också längre och längre ner i banan, och vi kör fast gång på gång när vi inte är tillräckligt raka och hungriga i motståndarnas straffområde.

0-0 i halvtid efter en första halvlek där bollinnehavet var totalt men vi hade behövt mer tempoväxlingar, djupledsspel och offervilja i offensivt straffområde för att hota mer.

Andra halvlek blir den andra ganska lik men till slut får vi utdelning när Rebecka får avgöra mot sina gamla lagkompisar. Vi tar med oss ett otroligt fint uppbyggnadsspel och tålamod på pluskontot. Vi får också med oss att vi behöver bli bättre på att jobba med tidiga inlägg och intensitet i straffområdet när vi trycker ner motståndarna så långt ner i planen.

Bra slit i solen tjejer! 15.00 är det dags för nästa gäng att ge sig ut i värmen och ta sig an dif på hemmaplan.